Іннора та UiPath підписали угоду про партнерство

Іннора та UiPath підписали угоду про партнерство

Компанії Іннора та UiPath уклали партнерську угоду про постачання та консультаційну підтримку впровадження продуктів UiPath на ринку України.

Іннора є однією з небагатьох компаній на ринку України, що займаються постачанням і просуванням технології роботизації процесів (RPA). Дана технологія дозволяє ефективно скорочувати трудові витрати компанії на рутинні процеси, підвищувати точність і якість даних. Автоматизація відбувається на рівні бізнес-користувача.

Innora постійно нарощує експертизу у напрямку RPA, фахівці компанії пройшли навчання в академії UiPath і отримали відповідні дипломи.

В результаті вже сформованих взаємин між Іннора та UiPath, компанії уклали партнерську угоду, що дозволяє компанії Іннора здійснювати продаж ліцензій на продукти UiPath і надавати повний спектр послуг із впровадження та консультування клієнтів.

«У сучасному мінливому світі компанії повинні йти в ногу з останніми тенденціями, такими як роботизація, щоб досягти більшої ефективності, зменшити частку ручної праці висококваліфікованих співробітників, оперативно реагувати на потреби клієнтів і бути успішнішими», - відмітив Ігор Світельський, директор компанії Іннора. «Ми раді запропонувати нашим клієнтам передові технології від компанії UiPath для роботизації своїх процесів. На наш погляд - це технологія майбутнього, яке вже настало».

Про UIPATH

UiPath - лідер на ринку програмної роботизації і один з найбільш швидкозростаючих постачальників RPA-рішень. Компанія UiPath заснована в 2005 році в Румунії, зараз штаб-квартира компанії знаходиться в Нью-Йорку.